dakdekker

Bedrijf aanmelden en offertes uitbrengen

Vertegenwoordigt u een vakbekwame dakdekker en wilt u nieuwe klanten werven. Meld uw dakdekkersbedrijf dan aan voor een gratis proefdeelname. Wij bieden u dan gedurende 14 dagen de kans om gratis offertes uit te kunnen brengen voor klanten bij u in de regio. Deze proefdeelname loopt na 14 dagen automatisch af. U loopt dus geen enkel risico en de eerste 14 dagen kosten u niets.

 

Algemeen

Bij dakdekker 24/7 kunnen consumenten gericht offertes vergelijken van verschillende dakdekker bedrijven. Wij bieden dakdekkersbedrijven de mogelijkheid om deze offertes uit te brengen.

Proces                 

Zoeken

Een consument zoekt op naar een product of dienst.

Vinden

Deze consument vindt hiervoor onze website.

Aanvragen offertes

De consument vraagt de gewenste offertes aan.

Doorsturen

Wanneer de dakdekker opdracht past bij uw bedrijf en u heeft aangegeven in deze regio actief te zijn dan wordt de volledige aanvraag doorgestuurd naar uw bedrijf.

Offerte opstellen

U krijgt hierdoor de mogelijkheid om, aan de hand van het informatieformulier, een offerte op te stellen. Wanneer er informatie ontbreekt of u meer informatie nodig heeft kunt u eventueel ook contact opnemen met de aanvrager van de offerte.

Opdracht binnenhalen

Wanneer de consument uw offerte accepteert dan krijgt u de opdracht.

 

Nieuwe klanten werven

Wilt u nieuwe klanten werven door snel offertes uit te kunnen brengen. Meld uw bedrijf dan aan voor een gratis proefdeelname. U ontvangt dan gedurende 14 dagen gratis offerte aanvragen van klanten uit de regio. Deze proefdeelname loopt na 14 dagen automatisch af. U loopt dus geen enkel risico en de eerste 14 dagen kosten u niets.

Bedrijf aanmelden!